Ardei umpluti cu pasta de branza

Printeaza

Ardei umpluti cu pasta de branza din: ardei iuti, branza de burduf, smantana, masline, ulei de masline, otet, chimen, sare.

Ingrediente:

  • 500 g ardei iuti rotunzi
  • 4 ardei iuti lungi
  • 250 g branza de burduf
  • 5 lingurite cu smantana
  • 100 g masline
  • 1 ceascuta cu ulei de masline
  • 2 linguri cu otet
  • 1 lingurita cu chimen
  • sare

 

Mod de preparare:

Trece brânza de vaci printr-o sită împreună cu brânza de burduf.

Adaugă smântână, chimenul zdrobit şi potriveşte gustul de sare. Freacă energic până obţii o pastă cremoasă.

Lasă ta rece 15 minute, între timp, pregăteşte ardeii rotunzi, scoţându-le cotorul, seminţele şi nervurile.

Umple-i cu pasta de brânză, într-un castron, aşază ardeii umpluţi alături de ardeii iuţi şi măsline.

Toarnă peste ei uleiul de măsline bătut bine cu oţetul şi un praf de sare.

 

Ardei umpluti cu pasta de branza

Ardei_umpluti_cu_pasta_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Ardei umpluti cu guacamole

Ardei umpluti cu guacamole din: ardei grasi, avocado, rosie, ceapa, limeta, coriandru, ardei chili. Ingrediente: 10 ardei grasi mici 3 avocado 1 rosie, tocata 1/4 ceapa, tocata 1 limeta 1 lingura coriandru proaspat, tocat 1 ardei chili, tocat   Mod de preparare: Curatati si spalati ardeii grasi. Puneti ardeii pe gratar la foc mediu pentru […]

Ardei umpluti cu feta

Ardei umpluti cu feta din: ulei de masline, usturoi, ceapa, rosii, supa de legume, oregano, grau, nuci de pin, ardei, spanac, feta, sare, piper. Ingrediente:  3 linguri ulei de măsline 2 catei usturoi, tocat 1 ceapă mică, tocata 450gr rosii tocate 2 ½ cesti de supa de legume 2 ½ lingurițe oregano uscat 1 cană […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.