Salată de Papaya Verde cu Crevete și Sos de Pește din: papaya, creveti, rosii, ardei iute, marar, sos de peste, suc de lime, zahar. Explorați aroma intensă și textura crocantă a papaya verde în această salată exotică, însoțită de creveți suculenți și un dressing aromatic. Salata este o combinație populară în bucătăria asiatică, oferind o […]
Ardei umpluti cu pasta de carnati
PrinteazaArdei umpluti cu pasta de carnati din: carnati polonezi, carnati afumati, ardei, oua, mustar, smantana, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 250 g cârnaţi polonezi
- 250 g cârnaţi afumaţi
- 10 ardei graşi roşii (de dimensiuni mai mici)
- 2 ouă
- muştar
- smântână
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Ardei umpluti cu pasta de carnati: decojesc cârnaţii, apoi se taie cuburi şi se dau prin maşina de tocat.
în tocătura obţinută se adaugă apoi ouăle fierte tari şi tăiate cuburi, două linguriţe de muştar şi o lingură de smântână.
Se amestecă foarte bine, se presară puţină boia şi, acoperind cratiţa cu folie de aluminiu, se păstrează timp de o oră în frigider.
curăţă ardeii, se spală şi, după ce s-au scurs, se umplu cu pastă de cârnaţi.
Partea dinspre deschizătură se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt.
Pofta buna!
Ceai de Gălbenele și Măceșe – este o infuzie aromatică și plină de beneficii pentru sănătate. Gălbenelele sunt renumite pentru proprietățile lor antiinflamatorii și vindecătoare, în timp ce măceșele sunt bogate în vitamina C și antioxidanți. Această combinație oferă o băutură nu doar delicioasă, ci și foarte benefică pentru sistemul imunitar și pentru bunăstarea generală. […]