Ardei umpluti cu pasta de carnati

Printeaza

Ardei umpluti cu pasta de carnati din: carnati polonezi, carnati afumati, ardei, oua, mustar, smantana, patrunjel verde.

Ingrediente:

  • 250 g cârnaţi polonezi
  • 250 g cârnaţi afumaţi
  • 10 ardei graşi roşii (de dimensiuni mai mici)
  • 2 ouă
  • muştar
  • smântână
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Ardei umpluti cu pasta de carnati:  decojesc cârnaţii, apoi se taie cuburi şi se dau prin maşina de tocat.

în tocătura obţinută se adaugă apoi ouăle fierte tari şi tăiate cuburi, două linguriţe de muştar şi o lingură de smântână.

Se amestecă foarte bine, se presară puţină boia şi, acoperind cratiţa cu folie de aluminiu, se păstrează timp de o oră în frigider.

curăţă ardeii, se spală şi, după ce s-au scurs, se umplu cu pastă de cârnaţi.

Partea dinspre deschizătură se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Papaya Verde cu Crevete și Sos de Pește

Salată de Papaya Verde cu Crevete și Sos de Pește din: papaya, creveti, rosii, ardei iute, marar, sos de peste, suc de lime, zahar. Explorați aroma intensă și textura crocantă a papaya verde în această salată exotică, însoțită de creveți suculenți și un dressing aromatic. Salata este o combinație populară în bucătăria asiatică, oferind o […]

Ceai de Gălbenele și Măceșe

Ceai de Gălbenele și Măceșe – este o infuzie aromatică și plină de beneficii pentru sănătate. Gălbenelele sunt renumite pentru proprietățile lor antiinflamatorii și vindecătoare, în timp ce măceșele sunt bogate în vitamina C și antioxidanți. Această combinație oferă o băutură nu doar delicioasă, ci și foarte benefică pentru sistemul imunitar și pentru bunăstarea generală. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.