Ardei umpluti cu hrisca si conopida din: ardei, seminte de floarea-soarelui, nuci, hrisca, conopida, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei 1/2 cană seminţe floarea-soarelui crude 1/2 cană nuci 1/2 cană hriscă 2 bucheţele conopidă 1 căţel de usturoi 4 rosii deshidratate cimbru oregano sare piper Mod de preparare: Se lasă la înmuiat […]
Ardei umpluti de post cu marar si busuioc
PrinteazaArdei umpluti de post cu marar si busuioc din: ardei graşi, ceapă, orez cu bob rotund, caşcaval, ulie, sare, piper, marar, busuioc, patrunjel.
Ingrediente:
- 10 ardei graşi
- 1 ceapă
- 1 cană de orez cu bob rotund
- 50 g caşcaval
- 2-3 linguri de ulei
- sare
- piper
- mărar
- busuioc
- proaspăt (decor)
Mod de preparare:
Curăţă ardeii de seminţe, taie ceapa foarte fin şi căleşte-o până când se înmoaie.
Adaugă orezul şi toarnă trei căni de apă rece. Amestecă şi lasă să fiarbă 20 de minute sau până se leagă.
Potriveşte de sare şi piper, adaugă mărarul tocat.
Umple ardeii cu orez şi aşază-i într-o tavă termorezistentă. Rade caşcaval. Dă la cuptor nu mai mult de zece minute.
Serveşte-i cu decor de frunze de busuioc.
Ardei umpluti de post cu marar si busuioc
Pofta buna!
poate iti place si:
Ardei umpluti cu ciuperci
Ardei umpluti cu ciuperci din: ardei, ceapa, morcovi, ciuperci, orez, ulei, patrunjel, rosii, sare, piper. Ingrediente: 8 ardei graşi 4 cepe 2 morcovi 10 ciuperci potrivite 1 cană orez 4 linguri ulei 1 legătură pătrunjel 2 roşii sare piper Mod de preparare: Scoţi cotoarele ardeilor, îi speli şi îi pui la scurs. în uleiul […]
Pofta buna!