Ardei umpluţi cu salată de quinoa şi legume
PrinteazaArdei umpluţi cu salată de quinoa şi legume din: mazare, porumb, quinoa, supa de legume, arde rgasi, ceapa rosie, telina apio, morcov, unt, lamaie, ulei de masline, usturoi, oregano, sare si piper.
- 1/2 cutie mazare 400g
- 1/2 cutie porumb dulce 400 g
- 100 g quinoa
- 300 ml supa de legume (sau apa)
- 6 ardei rgasi galbeni
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei gras rosu
- 1 telina apio
- 1 morcov mic
- unt
pentru dressing:
- 1 lamaie
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1 catel de usturoi (facultativ)
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe quinoa în supă 15 minute. Adaugă mazărea şi porumbul scurse.
Pune morcovul călit în unt, ceapa, ţelina apio şi ardeiul gras tăiate în cubuleţe.
Pentru dressing, amesteca toate ingredientele si toarna-l peste salata. umple cu salata ardeii taiati pe jumatate.
Serveste-i de indata.
Ardei umpluţi cu salată de quinoa şi legume
Pofta buna!