Ardei umpluti si verdeata
PrinteazaArdei umpluti si verdeata din: ardei, carne tocata, ceapa, orez, bulion, cimbru, piper, foi de dafin, rosii, ulei, sare, verdeata.
- 12 ardei graşi
- 1 kg carne tocată
- 2-3 cepe
- 1 ceşcuţă de orez
- 3-4 linguri bulion
- cimbru
- piper
- foi de dafin
- 3-4 roşii
- puţin ulei
- sare
- verdeaţă tocată
Mod de preparare:
Amesteci carnea tocată cu ceapa, orezul, bulionul, cimbrul, piperul şi umpli apoi ardeii bine spălaţi şi curăţaţi.
Ii aşezi într-o tavă sau o cratiţă mai mare, îi presari cu roşiile tăiate felii, adaugi foile de dafin şi verdeaţa tocată. Umpli apoi cratiţa cu apă şi îi pui la fiert. Ii serveşti ca atare sau cu smântână.
Ardei umpluti si verdeata
Pofta buna!