Ardei umpluti cu sunca si cascaval

Printeaza

Ardei umpluti cu sunca si cascaval din: ardei graşi roşii, dovlecei, şuncă slabă (de pasăre sau şuncă de Praga), cascaval, usturoi, supa de legume, ulei, patrunjel verde.

Ardei_umpluti_cu_sunca_si_cascaval

Ingrediente:

  • 4 ardei graşi roşii
  • 2 dovlecei tineri
  • 200 g şuncă slabă, de pasăre sau şuncă de Praga
  • 120 g caşcaval
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml supă de legume
  • 50 ml ulei
  • 1/2 legătură patrunjel verde

Mod de preparare:

Speli ardeii şi le tai căpăcele la partea dinspre codiţă. Scoţi cotoarele şi îndepărtezi nervurile despărţitoare din interior. Decojeşti dovleceii şi îi tai în cuburi.

Cureţi usturoiul şi îl zdrobeşti. Toci fin pătrunjelul. Razi fin caşcavalul şi tai şunca în cubuleţe. Incingi într-o tigaie 3 lin­guri de ulei şi căleşti dovleceii.

Adaugi roşiile tăiate în cubuleţe şi usturoiul pisat şi continui să căleşti legu­mele până când scad. Iei vasul de pe foc şi adaugi pătrunjelul, şunca, sare şi piper după gust, apoi şi caşcavalul ras.

Umpli ardeii cu compoziţia, îi aşezi într-un vas de iena uns cu uleiul rămaş şi torni supa de legume. Coci ardeii timp de apro­ximativ 40 de minute la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.

Ardei umpluti cu sunca si cascaval

Ardei_umpluti_cu_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.