Ardei umpluti cu telemea
PrinteazaO reteta de ardei umpluti cu telemea din: ardei grasi, telemea, branza de vaci, ulei de masline, usturoi, sare, piper, suc de lamaie si frunzulite de cimbru.
- 8 ardei grasi
- 300 g telemea
- 200 g branza de vaci
- 4 linguri ulei de masline
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- piper
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 linguri frunzulite de cimbru proaspat
Mod de preparare:
Se taie capacele si cotoarele de la ardei. Intr-un castron, se zdrobeste cu furculita telemeaua si se amesteca impreuna cu branza de vaci si o lingura de ulei. Se piseaza usturoiul cu sare si se inglobeaza in compozitie, impreuna cu sucul de lamaie, frunzulitele de cimbru si piper.
Se incinge cuptorul la 200C. Se unge o forma cu o lingura de ulei si se asaza ardeii. Se stropesc cu restul de ulei si se coc circa 15-20 de minute, pana se rumenesc.
Ardei umpluti cu telemea
Pofta buna!