Ardei umpluti cu telemea

Printeaza

O reteta de ardei umpluti cu telemea din: ardei grasi, telemea, branza de vaci, ulei de masline, usturoi, sare, piper, suc de lamaie si frunzulite de cimbru.

Ingrediente:Ardei umpluti cu telemea

  • 8 ardei grasi
  • 300 g telemea
  • 200 g branza de vaci
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri frunzulite de cimbru proaspat

 

Mod de preparare:

Se taie capacele si cotoarele de la ardei. Intr-un castron, se zdrobeste cu furculita telemeaua si se amesteca impreuna cu branza de vaci si o lingura de ulei. Se piseaza usturoiul cu sare si se inglobeaza in compozitie, impreuna cu sucul de lamaie, frunzulitele de cimbru si piper.

Se incinge cuptorul la 200C. Se unge o forma cu o lingura de ulei si se asaza ardeii. Se stropesc cu restul de ulei si se coc circa 15-20 de minute, pana se rumenesc.

Ardei umpluti cu telemea

Ardei umpluti cu telemea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.