Tartar de Ton cu Avocado din: ton, avocado, ceapa verde, ulei de susan, sos de soia, suc de lamaie, sare de mare, piper. Redescoperă tonul într-o prezentare de excepție cu acest tartar de ton răcoros, o rețetă care echilibrează perfect texturile delicate cu aromele orientale. Amestecul de ton proaspăt, avocado cremos, ceapă verde crocantă, îmbogățit […]
Ardei umpluti cu varza si cimbru
PrinteazaArdei umpluti cu varza si cimbru din: ardei, morcovi, varza, otet, sare, apa, piper, cimbru, leustean.
Ingrediente:
- 5 kg ardei graşi
- 1 kg morcovi
- 3 verze mijlocii
- 1 l oţet
- 3 linguri sare pentru murături
- 3 l apă
- 1 linguriţă piper boabe
- cimbru uscat
- 1 legătură leuştean
- 2 linguri sare pentru frecat legumele
Mod de preparare:
Tai cotoarele ardeilor, le scoţi seminţele, îi speli şi îi pui la scurs. Varza o tai fideluţă, iar morcovii îi dai prin răzătoare. Freci morcovii şi varza cu puţină sare şi cimbru.
Speli borcanele şi le laşi la scurs. Pui la fiert apa, sarea şi piperul. Laşi să dea câteva clocote, torni oţetul şi mai ţii 2-3 clocote. Acoperi şi laşi la răcorit.
Umpli ardeii cu varză şi morcovi şi potriveşti în borcane. Aşezi din loc în loc frunze de leuştean spălate.
Pui sub borcanele de sticlă cuţite, ca să nu se spargă, şi torni zeama. Închizi ermetic şi fierbi într-un vas mare cu apă clocotită.
Ardei umpluti cu varza si cimbru
Pofta buna!
Baia Terapeutică cu Coada Calului: O Metodă Naturală pentru Relaxare și Vindecare
Baia Terapeutică cu Coada Calului: O Metodă Naturală pentru Relaxare și Vindecare coada calului, apa. În căutarea metodelor naturale pentru îmbunătățirea sănătății și a bunăstării, băile terapeutice cu plante medicinale reprezintă o tradiție veche, recunoscută pentru multiplele lor beneficii. Coada calului, o plantă venerată în medicina tradițională pentru proprietățile sale remineralizante și de vindecare, se […]