George Dickel Barrel Select este un whisky premium, apreciat pentru complexitatea și finețea sa, fiind unul dintre cele mai respectate whisky-uri din Tennessee. Istoria George Dickel și Barrel Select Povestea George Dickel începe în anii 1870, când George A. Dickel, un imigrant german, a fondat distileria Cascade Hollow Distillery în Tullahoma, Tennessee. Dickel a avut […]
Ardei umpluti cu vinete si masline
PrinteazaArdei umpluti cu vinete si masline din: ardei grasi, vinete, ceapa, masline, ulei, suc de rosii, patrunjel, zahar, sare, piper.
Ingrediente:
- 10 ardei grasi
- 4 vinete
- 2 cepe
- 100 g masline rondele
- 1 lingura ulei
- 1 pahar suc de rosii
- 1 legatura de patrunjel
- zahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se coc, se curăţă de coajă, se lasă la scurs, apoi se toacă la fel ca pentru salată.
Ardeii se spală şi li se scot cotoarele şi seminţele;
Ceapa se curăţă, se taie mărunt, se înăbuşe în ulei. Se amestecă apoi cu vinetele tocate şi măslinele; umplu ardeii tăiaţi jumătăţi şi se aşază într-o cratită;
adaugă sosul preparat din roşii date pe râzătoare, sare, piper, zahăr înăbuşit în ulei. Sosul trebuie să ajungă la jumătate din înălţimea ardeilor.
lasă la cuptor la foc mic. Se servesc reci, cu pătrunjel tocat deasupra; Se pot adăuga în compoziţie şi muguri de pin.
Ardei umpluti cu vinete si masline
Pofta buna!
Homar la grătar cu unt și lămâie
Homar la grătar cu unt și lămâie – Carnea delicată și suculentă a homarului, combinată cu untul aromat și prospețimea lămâii, creează o experiență culinară deosebită. Această rețetă de homar la grătar cu unt și lămâie este perfectă pentru o cină elegantă și savuroasă. Carnea suculentă și delicată a homarului este completată de aromele bogate […]