Ardei umpluţi

Printeaza

Ardei umpluti din: ardei gras, ceapa, usturoi, branza tofu, ciuperci, moguri de soia marinati, fasole mage tout, cuscus. Serviti cu iaurt sau smantana.

 

Ingrediente:

  • 4 ardei graşi
  • o ceapa
  • doi căţei de usturoi
  • 200 g brânză tofu simplă
  • 200 g ciu­perci
  • muguri de soia marinaţi
  • un morcov
  • un ardei capia
  • 250 g fasole mange-tout
  • 100 ml ulei de măsline
  • 200 g cuşcuş
  • mărar
  • sare
  • piper
  • smântână
  • iaurt

 

Preparare:

Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii subţiri sau în cubuleţe.

Morcovul se curăţă de coajă şi se spală, se pune la fiert în apă cu sare, apoi se taie cuburi.

Fasolea mangetout se fierbe, se scurge de apă şi se lasă la răcit. Intr-o cratiţă se încinge puţin ulei, se adaugă legumele tocate şi se călesc până când devin moi.

Se adaugă brânza tofu tăiată în cubuleţe, mărarul tocat, sarea şi piperul. Se călesc cinci minute, se opreşte focul şi se acoperă cu un capac.

Cuşcuşul se opăreşte cu apă fierbinte, se amestecă bine cu legumele călite, o lingură de muguri de soia, sarea şi piperul.

Ardeii se spală, se taie în ju­mătăţi şi li se scoate cotorul cu seminţe. Se umplu cu amestecul de legume şi cuşcuş, se presară verdeaţă tocată şi se servesc. Se servesc calzi sau reci, cu smântână sau iaurt.

Ardei umpluţi

Ardei umpluti cu peste (ton)

Ardei umpluti cu peste (ton) din: ton, ardei, capere, ceapa, faina, mustar, smantana, sare, piper. Ingrediente: 3 castraveţi muraţi 75 g unt 1 ceapă roşie 100 g faina 150 ml smântână sare şi piper 1 lingură muştar rozmarin ardei 500 g ton capere   Mod de preparare: Se prepară sosul: se rad 3 castraveţi muraţi […]

 

Ardei umpluţi cu carne de porc şi grâu bulgur

Ardei umpluti cu carne tocata de curcan

Ardei umpluti cu carne tocata de curcan din: ardei, carne de curcan, ceapa, morcov, orez, ulei, sare. Ingrediente: 8 ardei graşi de culori diferite 1/2 kg carne tocată de curcan o ceapă un morcov o legătură pătrunjel 100 g orez 4-5 linguri ulei 300 ml borş sare piper   Mod de preparare: In ulei se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine. As face si eu ardei umpluti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.