Arici

Printeaza

Arici din: biscuiti, alune sau nuci, unt, zahar, cacao, ciocolata, bomboane.

Ingrediente:

  • 200 g biscuiţi pisaţi
  • 50 g alune sau nuci tăiate
  • 150 g unt
  • 70 g zahăr pudră
  • 3-4 linguriţe cacao

Pentru glazură:

  • 40 g unt + 100 g ciocolată de menaj topită

Pentru decor:

  • ornament de ciocolată
  • bomboane colorate

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele de mai sus. Amesteci bine până se încorporează toate ingredientele şi modelezi cu mâna nişte arici.

Pregăteşti o glazură din ciocolata de menaj şi din unt şi glazurezi aricii. Apoi îi decorezi cu ornamente de ciocolată şi cu bomboane colorate.

Laşi la rece până la servire, ca să se întărească bine glazura.

Arici

Arici

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Arpagicul: Istorie, Cultivare și Beneficii Nutriționale Detaliate

Arpagicul, cunoscut și sub denumirea de ceapă verde sau ceapă de primăvară, este o plantă cultivată pentru tulpinile sale tinere și frunzele aromate. Este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi legume cultivate de om. Istorie Arpagicul are origini în Asia Centrală și a fost cultivat pentru prima […]

Dulceață de Mere Tradițională Românească: Rețeta Secretă pentru Toamnă

Dulceață de Mere Tradițională Românească: Rețeta Secretă pentru Toamnă din: mere, zeama de lamaie, zahar, cuisoare. Ingrediente: 1 kg de mere (preferabil de soiuri aromate) 700 g zahăr Zeama de la 1 lămâie 1 baton de scorțișoară (opțional) 2-3 cuișoare (opțional)   Mod de preparare: Se curăță merele de coajă, se îndepărtează cotoarele și se […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.