Aripi de curcan cu legume

Printeaza

O reteta de aripi de curcan cu legume din: aripi de curcan, ardei, praz, usturoi, ceapa, telina, sare grunjoasa, piper, busuioc, rosii, unt, ulei de masline, curry si miere.

Ingrediente:Aripi de curcan cu legume

  • 8 aripi de curcan
  • 4 ardei
  • un fir praz
  • 2-3 fire usturoi
  •  2 cepe
  • o ţelină mică
  • sare grunjoasă
  • piper negru şi verde măcinat
  • busuioc verde
  • 6 roşii medii
  • 75 g unt
  • 3 linguri ulei de măsline
  • un praf curry
  • o linguriţă miere

 

Mod de preparare:

Se spală aripile, apoi se condimentează cu sare, piper şi busuioc verde. Se curăţă prazul şi usturoiul şi se pasează. Se împănează aripioarele cu pasta aromată şi se lasă câteva ore la rece.

Intre timp, se curăţă şi se toacă ceapa şi ţelina şi se călesc în uleiul de măsline. Se adaugă roşiile pasate şi se potrivesc cu sare şi piper, după gust. Se lasă să scadă şi, la final, se adaugă mierea şi curry.

Se pun aripile într-o tavă, la cuptor, şi se rumenesc. Se servesc cu legumele în sos.

Aripi de curcan cu legume

Aripi de curcan cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.