Aripi de pui cu cartofi

Printeaza

Aripi de pui cu cartofi din: aripi de pui, unt, bere blonda, sare, piper, cartofi, ceapa, ulei, ceapa verde.

Ingrediente:Aripi_de_pui_cu_cartofi

  • 8 aripi de pui
  • 100 g unt
  • o cutie bere blonda
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 5-6 cartofi
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se pun cartofii la fiert în apă. cu un praf de sare si, între timp, aripile se pârlesc. Apoi, se rumenesc aripile în unt topit si, după ce şi-au schimbat culoarea, se presară cu sare si se toarnă berea. Se lasă să fiarbă până ce berea se evaporă. Se presară apoi cu piper.

Ceapa se taie rondele si se pune la călit în ulei si, după ce s-a înmuiat, se pun cartofii fierţi si bine scurşi.

Se lasă maximum 5 minute si apoi se aduc la masă cu aripioarele si ceapa verde tocată.

Aripi de pui cu cartofi

Aripi_de_pui_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.