Aripi marinate
PrinteazaAripi marinate din: aripi de pui, sos de soia, mustar, picant, miere, ulei, cartofi noi.
- o caserola mare aripi de pui
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri mustar picant
- 2 linguri miere
- ulei
pentru garnitura:
- cartofi noi
Mod de preparare:
Aripile se curăţă $i se pârlesc la flacără, dacă este cazul, apoj se taie si se spală foarte bine cu jet de apă rece. Se pun într-un vas încăpător si se unge foarte bine fiecare aripă în parte, cu un amestec făcut din sos de soia, miere si muştar.
Se ia vasul cu aripile de pui şi se dă la rece pentru aproximativ 4 ore, la marinat. Apoi, se pun aripile în tava de copt alături de cartofii noi spălaţi şi curăţaţi, peste care se picură puţin ulei. Se lasă la cuptor 30 de minute.
Aripi marinate
Pofta buna!