Berea Sapporo Premium – este o bere lager produsă de Sapporo Breweries, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase berării din Japonia. Fondată în 1876 de către Seibei Nakagawa, un brewmaster format în Germania, Sapporo Breweries a devenit rapid un nume de referință în industria berii japoneze. Berea Sapporo Premium este cunoscută pentru calitatea […]
Aripi de pui cu cartofi
PrinteazaAripi de pui cu cartofi din: aripi de pui, unt, bere blonda, sare, piper, cartofi, ceapa, ulei, ceapa verde.
Ingrediente:
- 8 aripi de pui
- 100 g unt
- o cutie bere blonda
- sare
- piper
pentru garnitura:
- 5-6 cartofi
- o ceapa
- 2 linguri ulei
- ceapa verde
Mod de preparare:
pun cartofii la fiert în apă. cu un praf de sare si, între timp, aripile se pârlesc.
Apoi, se rumenesc aripile în unt topit si, după ce şi-au schimbat culoarea, se presară cu sare si se toarnă berea. Se lasă să fiarbă până ce berea se evaporă. Se presară apoi cu piper.
Ceapa se taie rondele si se pune la călit în ulei si, după ce s-a înmuiat, se pun cartofii fierţi si bine scurşi.
lasă maximum 5 minute si apoi se aduc la masă cu aripioarele si ceapa verde tocată.
Aripi de pui cu cartofi
Pofta buna!
La Spinetta Barbaresco: Vinul Italian de Top cu Arome Sofisticate și Echilibru Perfect
La Spinetta Barbaresco: Vinul Italian de Top cu Arome Sofisticate și Echilibru Perfect – La Spinetta este un producător de vin italian renumit, fondat în 1977 de către familia Rivetti în regiunea Piemont. Deși inițial au produs doar Moscato d’Asti, familia Rivetti și-a extins rapid portofoliul pentru a include unele dintre cele mai prestigioase vinuri […]