Aripioare crocante, coapte în cuptor
PrinteazaO reteta de aripioare crocante, coapte in cuptor din: aripioare de pui, lapte batut, pesmet, boia, seminte de susan, cimbru si ulei.
- 12 aripioare de pui
- 200 ml lapte batut
- 100 g pesmet
- 1 lingurita boia
- 2 linguri seminte de susan
- 1 lingurita cimbru uscat
- 3-4 linguri ulei
Mod de preparare:
Potriveşti cuptorul la 200 de grade Celsius, la treapta 6, în funcţie de felul cuptorului, gaz sau electric. într-un bol, pui cele 200 ml de lapte bătut, iar în alt bol amesteci 100 g pesmet cu boiaua de ardei, cimbrul uscat şi seminţele de susan.
Potriveşti gustul de sare şi de piper. înmoi pe rând fiecare aripioară de pui, mai întâi în bolul cu laptele bătut, apoi treci.aripioarele bine prin bolul cu pesmet. Aşezi frumos aripioarele într-o ta-vă de copt, peste care ai pus o foaie de copt. Dai tava la cuptor pentru 40-45 de minute, până ce se rumenesc frumos.
Pe la jumătatea intervalului de timp pentru coacere, adică după vreo 15-20 de minute, scoţi tava şi stropeşti aripioarele cu ulei. Laşi apoi la rumenit. Serveşti aripioarele cu piure de cartofi şi salată de varză.
Aripioare crocante, coapte în cuptor
Pofta buna!
Incoming search terms:
- aripioare crocante la cuptor
- aripioare cu susan
- aripioare cu susan la cuptor
- aripioare de pui cu susan la cuptor