Aripioare crocante
PrinteazaAripioare crocante din: aripioare, margarina, usturoi, alune, sticksuri, boia, sare, piper.
Ingrediente:
- 6 aripioare
- 1/2 pachet margarină
- 2 căţei de usturoi
- 100 g alune nesărate şi decojite
- 1 pachet sticsuri
- boia dulce sau iute după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli foarte bine aripioarele, le laşi să se zvânte. într-un castron amesteci margarina, boiaua, sarea, piperul şi usturoiul astfel încât să obţii o pastă omogenă pe care o laşi la temperatura camerei până la folosire.
Cu un făcăleţ mărunţeşti sticsurile şi alunele. Ungi fiecare aripioară cu pasta din margarină şi apoi le treci prin amestecul de sticsuri si alune. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor pentru 30-35 minute.
Pofta buna!