Aripioare cu cartofi noi la ceaun
PrinteazaAripioare cu cartofi noi la ceaun din: aripioare de pui, cartofi noi, ulei, telemea de oaie, marar, sare, piper.
- 16 aripioare de pui
- 800 g cartofi noi
- 300 ml ulei
- 200 g telemea de oaie
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati aripioarele, taiati-le varfurile, parliti-le la flacara aragazului, spalati-le si taiati-le in doua. Spalati bine cartofii iar pe cei mai mari taiati-i in doua sau in sferturi.
Puneti intr-un ceaum mare uleiul pe foc si cand acesta este bine incins, puneti cartofii si aripile de pui scurse bine de apa.
Prajiti la foc mare pana cand cartofii devin moi la interior si crocanti la exterior, iar carnea se patrunde bine si se rumeneste frumos.
Scoateti carnea si cartofii pe un platou si presarati-le cu telemeaua data pe razatoarea mare si cu marar tocat marunt.
Aripioare cu cartofi noi la ceaun
Pofta buna!