Aripioare cu cartofi noi la ceaun

Printeaza

Aripioare cu cartofi noi la ceaun din: aripioare de pui, cartofi noi, ulei, telemea de oaie, marar, sare, piper.

Ingrediente:Aripioare_cu_cartofi_noi_la_ceaun

  • 16 aripioare de pui
  • 800 g cartofi noi
  • 300 ml ulei
  • 200 g telemea de oaie
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati aripioarele, taiati-le varfurile, parliti-le la flacara aragazului, spalati-le si taiati-le in doua. Spalati bine cartofii iar pe cei mai mari taiati-i in doua sau in sferturi.

Puneti intr-un ceaum mare uleiul pe foc si cand acesta este bine incins, puneti cartofii si aripile de pui scurse bine de apa.

Prajiti la foc mare pana cand cartofii devin moi la interior si crocanti la exterior, iar carnea se patrunde bine si se rumeneste frumos.

Scoateti carnea si cartofii pe un platou si presarati-le cu telemeaua data pe razatoarea mare si cu marar tocat marunt.

Aripioare cu cartofi noi la ceaun

Aripioare_cu_cartofi_noi_la_ceaun

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.