Aripioare cu cartofi
PrinteazaAripioare cu cartofi din: aripioare de pui, cartofi, concentrat de pui, suc de lamaie, cimbru verde, ulei, sare si piper.
- 8 aripioare de pui
- un kg cartofi
- un cub concentrat de pui
- sucul unei jumatati de lamaie
- o crenguta cimbru verde
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se aleg cartofi mai mici, care se pun la fiert în coajă, în apă cu puţină sare, timp de 20 de minute. Intre timp, aripile se curăţă şi se pârlesc la flacăra aragazului şi se aşază într-o tavă de cuptor. Se toarnă supa făcută dintr-un concentrat de pui şi un pahar cu apă fierbinte, sucul de lămâie, sare şi piper. Se dau la cuptor.
Cartofii se scurg, se taie cuburi şi se pun alături de aripioare în tavă. Se continuă coacerea adăugând uleiul şi cimbrul.
Aripioare cu cartofi
Pofta buna!