Aripioare cu vin

Printeaza

Aripioare cu vin din: aripioare, lamaie, vin, ulei, sare.

Ingrediente:Aripioare_cu_vin

  • 16 aripioare
  • o lamaie
  • 250 ml vin alb sec
  • 5 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Aripioarele se pârlesc la flacăra aragazului, se curăţă şi se spală foarte bine. Apoi, se stropesc cu sucul de lămâie, se ung foarte bine şi se lasă aşa pentru 5 minute. Se încinge uleiul într-o tigaie Si se pun aripioarele la prăjit.

După ce s-au rumenit pe am­bele părti, se toarnă vinul. Se acoperă cu un capac şi se lasă 5 minute să fiarbă. Apoi se înlătură capacul si se lasă asa până scade lichidul. Aripioarele se servesc cu sos picant, după gust, sau cu garnitură de salată.

Aripioare cu vin

Aripioare_cu_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.