Aripioare de pui cu cartofi la cuptor
PrinteazaAripioare de pui cu cartofi la cuptor din: condimente cajun, ulei, coaja de lime, zeama de lime, cartofi, aripioare de pui.
- 1 linguri de condimente cajun
- 2 linguri de ulei
- coaja rasa si zeama de la 1 lime
- 750 g de cartofi mari, taiati sub forma de bastonase
- 1 kg aripioare de pui
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. într-un bol, combină condimentele cajun, uleiul, coaja rasă şi zeama de lămâie. Tăvăleşte cartofii şi aripile de pui prin acest amestec, în tranşe, pentru a le acoperi uniform.
Tapetează o tavă subţire de copt cu folie de aluminiu, apoi aranjează în ea cartofii, înspre exterior, şi aripile de pui, înspre interior.
Asezonează-le şi dă-le la cuptor 20 de minute, apoi întoarce cartofii pe partea cealaltă şi reintrodu tava în cuptor pentru alte 20-25 de minute.
Aripioare de pui cu cartofi la cuptor
Pofta buna!
Simpla si gustoasa reteta asta