Aripioare de pui cu sos de mustar
PrinteazaAripioare de pui cu sos de mustar din: aripioare de pui, ceapa, usturoi, mustar, vin, ulei, sare, piper, ienibahar, patrunjel.
- 500 g aripioare de pui
- 2 cepe roşii
- 1 căţel de usturoi
- 3 linguri muştar
- 1 pahar vin alb
- ulei
- sare
- piper
- ienibahar
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Speli aripioarele de pui, le presari cu sare şi piper şi le prăjeşti în ulei încins 10 minute. Cât timp se rumenesc, pregăteşti sosul: amesteci muştarul cu vinul alb şi adaugi piper şi ienibahar după gust.
Cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa rondele, pisezi usturoiul şi le căleşti în ulei până se înmoaie, într-o tavă aşezi aripioarele prăjite, adaugi sosul de muştar, ceapa şi usturoiul călite, potriveşti de sare şi mai laşi totul la cuptor 35 de minute.
Pofta buna!