Aripioare de pui cu sos de roşii cu hrean

Printeaza

Aripioare de pui cu sos de roşii cu hrean

Ingrediente:Aripioare de pui cu sos de roşii cu hrean

  • 500 g aripioare
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 500 g roşii
  • 2-3 cepe potri­vite
  • ulei
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură hrean ras
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Rumeneşti aripioarele în ulei încins. Cureţi apoi usturoiul, îl tai feliuţe şi dai roşiile prin râzătoare. Când aripioarele s-au rumenit, le scoţi într-o tavă, iar în grăsimea rămasă căleşti usturoiul şi ceapa tăiată peştişori.

După 5 minute le adaugi în tava cu aripioare, pui şi roşiile, mărar tocat, hreanul ras, piper boabe, sare, puţină apă şi dai totul la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.