Aripioare de pui cu sos tabasco
PrinteazaAripioare de pui cu sos tabasco din: aripioare de pui, sos tabasco, sare, piper, faina, ketchup, boia, usturoi, patrunjel, salvie.
- 20 de aripioare de pui
- 75 ml sos Tabasco
- 2 linguriţe de sare
- 2 linguriţe de piper mărunţit
- 1 vârf de cuţit de piper
- 3 linguri de făină
- 2 linguri de ketchup
- 2 linguriţe de boia
- 7 căţei de usturoi
- 1 lingură de pătrunjel tocat mărunt
- 2 linguri de salvie tocată mărunt
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 200 °C. Aripioarele de pui se aşează într-o tavă unsă cu grăsime şi se bagă la cuptor timp de circa 15-20 de minute.
Pentru marinadă se amestecă sosul Tabasco, sarea, piperul, piperul, făina, ketchupul şi boiaua. Se adaugă şi usturoiul curăţat şi zdrobit şi se amestecă împreună cu pătrunjelul şi cu salvia.
Aripioarele de pui se amestecă cu marinada şi se lasă acoperite la frigider 24 de ore pentru a se întrepătrunde aromele. A doua zi se rumenesc pe grătar până devin crocante.
Aripioare de pui cu sos tabasco
Pofta buna!
Foarte bune aripioarele 🙂