Aripioare de pui cu varza de Bruxelles, unt si lamaie
PrinteazaAripioare de pui cu varza de Bruxelles, unt si lamaie din: aripioare de pui, varză de Bruxelles, unt, lamaie, ulei, ardei colorat, sare, piper.
Ingrediente:
- 12 aripioare de pui
- 500 g varză de Bruxelles
- 50 g unt
- 1 lămâie
- 50 ml ulei
- 50 g ardei colorat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşti varza de Bruxelles, timp de 5-6 minute în apă clocotită, cu puţină sare, apoj o scurgi. într-o tigaie topeşti untul, adaugi varza de Bruxelles, sare şi piper după gust.
Căleşti puţin şi storci deasupra zeama de la 1/2 lămâie. Condimentezi aripioarele cu sare şi piper, apoi le aşezi într-o tavă cu ulei şi cu puţină apă.
Introduci în cuptor pentru 25-30 de minute, la foc potrivit. Serveşti preparatul pe un platou sau pe o farfurie, pe frunze de salată, cu decor de ardei colorat şi feliuţe de lămâie.
Aripioare de pui cu varza de Bruxelles, unt si lamaie
Pofta buna!