Aripioare de pui in crusta de usturoi
PrinteazaAripioare de pui in crusta de usturoi din: aripioare, lapte batut, chips-uri, faina, oua, praf de usturoi, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 16 aripioare de pui
- 2 cesti lapte batut
- 1 punga de chips-uri nachos
- 1 cană făină
- 2 oua batute
- 2 linguri de praf de usturoi
- sare si piper
- ulei, pentru prajit
Mod de preparare:
Aripioare de pui in crusta de usturoi: Clătiți aripile si pastrati deoparte. Combinati laptele batut, sare, praf de usturoi, piper negru într-un castron și se amestecă bine.
Puneti aripioarele intr-o punga care se inchide și se toarnă amestecul de lapte bătut. Închideți punga și agitati bine. Bagati la frigider pentru cel puțin 4 ore.
Folosind un procesor de alimente, maruntiti chips-urile.
Aduceti aripioarele la temperatura camerei timp de 30 de minute. Puneti făina, ouă și chips-uri în 3 boluri. Treceti fiecare aripioara prin făină, ou și chips-uri.
Prajiti in ulei incins timp de aproximativ 5 minute.
Serviti calde cu sos, dupa preferinta.
Pofta buna!