Aripioare de pui in crusta de usturoi

Printeaza

Aripioare de pui in crusta de usturoi din: aripioare, lapte batut, chips-uri, faina, oua, praf de usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente: 

  • 16 aripioare de pui
  • 2 cesti lapte batut
  • 1 punga de chips-uri nachos
  • 1 cană făină
  • 2 oua batute
  • 2 linguri de praf de usturoi
  • sare si piper
  • ulei, pentru prajit

 

Mod de preparare:

Aripioare de pui in crusta de usturoi: Clătiți aripile si pastrati deoparte. Combinati laptele batut, sare, praf de usturoi, piper negru într-un castron și se amestecă bine.

Puneti aripioarele intr-o punga care se inchide și se toarnă amestecul de lapte bătut. Închideți punga și agitati bine. Bagati la frigider pentru cel puțin 4 ore.

Folosind un procesor de alimente, maruntiti chips-urile.

Aduceti aripioarele la temperatura camerei timp de 30 de minute. Puneti făina, ouă și chips-uri în 3 boluri. Treceti fiecare aripioara prin făină, ou și chips-uri.

Prajiti in ulei incins timp de aproximativ 5 minute.

Serviti calde cu sos, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.