Aripioare de pui la tava

Printeaza

Se spala aripioarele si se usuca intr-un servet curat. Ungi o tava cu ulei, pui aripioarele, le ungi cu ulei si apoi presari condimente.

Se pune tava la cuptor, iar cand incep aripioarele sa se rumeneasca se intorc pe partea cealalta si se presara din nou condimente.

Pune si o ceasca de apa peste aripioare, pentru a deveni mai suculente.

Cand sunt gata, se scot pe un platou. Se servesc alaturi de cartofi prajiti, cartofi natur sau orez.

Aripioare de pui la tava

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Si zici ca au iesit bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.