Aripioare de pui in vin
PrinteazaAripioare de pui in vin din: aripioare de pui, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, vin alv, margarina, patrunjel.
- 1/2 kg aripioare
- 200-300 g ciuperci
- 1 ceapă
- 100 g bacon
- 150 ml ulei
- 250 ml vin alb
- 1 lingură margarină
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi şi tai ceapa şi o pui la prăjit. Adaugi baconul tăiat mărunt şi ciupercile tăiate. Le laşi 10 minute să se călească împreună. în altă tigaie, pui 1 lingură de margarină să se topească, adaugi aripioarele curăţate şi spălate, tăiate în două.
După ce s-au rumenit bine pe toate părţile, le pui peste ceapă, torni şi vinul şi laşi să fiarbă totul la foc mic 15 minute.
La final presari verdeaţă.
Aripioare de pui in vin
Pofta buna!