o combinație perfectă pentru o gustare sau o garnitură sănătoasă și delicioasă. Acest preparat este simplu de realizat, dar oferă o explozie de arome și texturi care vor încânta papilele gustative. Ideal pentru orice masă sau ocazie, edamame și conopida prăjită sunt pline de nutrienți esențiali și sunt perfecte pentru […]
Aripioare la gratar
PrinteazaAripioare la gratar din: aripioare, suc de lamaie, suc de mere, praf de usturoi, piper, ceapa, sos de gratar.
Ingrediente:
- 12 aripioare
- sucul unei lamai verzi
- o cana suc de mere
- o lingurita praf de usturoi
- o lingurita piper
- o ceapa
- sos de gratar amestecat cu miere
Mod de preparare:
prepară marinata, pentru care sucul de mere se amestecă cu sucul de lămâie, usturoiul, piperul si ceapa.
Aripioarele se spală în prealabil cu jet de apă rece, apoi se usucă pe un prosop absorbant de bucătărie.
asază aripioarele în marinata pregătită şi se lasă asa pentru o oră.
pun aripiroarele pe grătar, stropindu-le cu marinata în care au stat. Când sunt gata, se ung cu sos de grătar amestecat cu miere şi se aduc la masă.
Aripioare la gratar
Pofta buna!
Ceaiul Pu-erh: Istorie, Producție și Beneficii
Ceaiul Pu-erh: Istorie, Producție și Beneficii – Ceaiul Pu-erh este unul dintre cele mai vechi și mai apreciate tipuri de ceai din lume, cunoscut pentru gustul său profund și beneficiile sale pentru sănătate. Originar din provincia Yunnan din China, Pu-erh are o istorie îndelungată și o tradiție complexă de producție. A Istoria Ceaiului Pu-erh – […]