Aripioare la gratar
PrinteazaAripioare la gratar din: aripioare, suc de lamaie, suc de mere, praf de usturoi, piper, ceapa, sos de gratar.
- 12 aripioare
- sucul unei lamai verzi
- o cana suc de mere
- o lingurita praf de usturoi
- o lingurita piper
- o ceapa
- sos de gratar amestecat cu miere
Mod de preparare:
Se prepară marinata, pentru care sucul de mere se amestecă cu sucul de lămâie, usturoiul, piperul si ceapa. Aripioarele se spală în prealabil cu jet de apă rece, apoi se usucă pe un prosop absorbant de bucătărie.
Se asază aripioarele în marinata pregătită şi se lasă asa pentru o oră. Se pun aripiroarele pe grătar, stropindu-le cu marinata în care au stat. Când sunt gata, se ung cu sos de grătar amestecat cu miere şi se aduc la masă.
Aripioare la gratar
Pofta buna!