Aripioare marinate cu miere

Printeaza

Aripioare marinate cu miere din: aripi de pui, miere, ghimbir, usturoi, pasta de chili, cimbru, sos de soia, ulei, otet.

Ingrediente:

  • 8 aripi de pui
  • 1-2 linguri cu miere

Pentru marinada:

  • 1 lingură cu condimente all spice
  • 1 lingură cu ghimbir ras fin
  • 1 căţel de usuroi, curăţat şi pisat
  • 1 lingură cu pastă de chili
  • 1 lingură cu cimbru proaspăt sau
  • 2 linguri cu cimbru uscat
  • 1 lingură cu sos de soia
  • 3 linguri cu oţet de vin
  • 1-2 linguri cu ulei

Pentru servit:

  • salsa de ardei roşu
  • orez
  • salată
  • felii de lime

 

Mod de preparare:

Mixează toate ingredientele pentru marinadă într-un mojar sau într-un blender, până obţii o pastă.

Unge cu ea aripile de pui, acoperă şi lasă-le la rece timp de 2 ore, sau peste noapte.

Incălzeşte un grătar pe aragaz sau cuptorul cu gril. înfige aripile pe scobitori şi coace-le timp de 10-15 minute, până se rumenesc.

Sau prăjeşte aripile în puţin ulei până se rumenesc, apoi coace-le în cuptor, la 200°C, timp de 10-15 minute.

Pune marinada rămasă într-o crăticioară, cu mierea şi încălzeşte.

Unge aripile fierbinţi cu această glazură. Serveşte cu salsa sau sos, orez, salată şi felii de lime.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Tarhon: Secretul Naturii pentru O Sănătate de Fier – Remedii și Beneficii

Tarhon: Secretul Naturii pentru O Sănătate de Fier – Remedii și Beneficii. Tarhonul (Artemisia dracunculus) este mai mult decât o simplă plantă aromatică utilizată în gastronomie; este o comoară a naturii cu proprietăți remarcabile pentru sănătate. Acest ghid complet explorează beneficiile tarhonului, modul său de utilizare în remedii naturiste și precauțiile necesare. Beneficiile Tarhonului pentru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.