Aripioare marinate in suc de mere din: aripioare, suc de mere, sare, piper, cimbru, pudra de usturoi, sare.
Ingrediente:
12 aripioare de pui
1/2 cană suc proaspăt de mere
sare
piper alb măcinat
1 linguriţă cimbru uscat măcinat sau 1 crenguţă cimbru verde
1 vârf de cuţit pudră de usturoi
sare
Mod de preparare:
Amesteci condimentele cu sucul de mere. Speli aripioarele, le usuci între şervete absorbante şi le pui într-un vas adânc, astfel încât să fie acoperite cu sucul de mere condimentat.
Introduci vasul în frigider pentru câteva ore sau de seara până dimineâţa.
A doua zi, aşezi aripioarele într-o formă termorezistentă, stropindu-le cu puţină soluţie în care au stat la marinat.
Le introduci în cuptorul cald, pentru 10-15 minute la foc iute, apoi pentru alte 20-25 de minute la foc mic, până se pătrund.
Când le întorci, le ungi cu suc de mere şi le sărezi puţin. Le serveşti alături de o salată de sezon.
Aripioare cu dip de lamaie din: sos de soia, usturoi, miere, sare, piper, aripioare, banana, lamaie, miere. Ingrediente: 2 linguri de sos de soia 2-3 căţei de usturoi 1 lingură de miere zeama de la o lămâie sare piper 10 aripioare mari de pui 1 banană 200 g creme fraiche 2 linguri de smântână pentru […]
Aripioare de pui cu sos tabasco din: aripioare de pui, sos tabasco, sare, piper, faina, ketchup, boia, usturoi, patrunjel, salvie. Ingrediente: 20 de aripioare de pui 75 ml sos Tabasco 2 linguriţe de sare 2 linguriţe de piper mărunţit 1 vârf de cuţit de piper 3 linguri de făină 2 linguri de ketchup 2 linguriţe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.