Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez

Printeaza

Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez din: aripioare de pui, oua, faina, bere, sare, piper, ulei, orez, ardei gras, ceapa rosie si ciuperci.

Ingrediente:

  • 6 aripioare de pui
  • doua oua
  • 4-5 linguri faina
  • 250 ml bere
  • sare
  • piper
  • pentru prajire 250 ml ulei

pentru granitura:

  • 100 g orez
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras alb
  • o ceapa rosie
  • ciuperci 150 g
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle, se adaugă făina, berea şi se amestecă până devine un aluat ca de clătite (puţin mai gros). Se dau aripile condimentate prin aluat şi se prăjesc în ulei încins până capătă o culoare aurie.

Garnitura: Se taie ardeii şi ceapa cubuleţe, iar ciupercile în felii şi se călesc în ulei, se adaugă orezul, sarea, piperul şi o cană cu apă şi se mai lasă 5 minute la foc. după care se dă la cuptor încă 25-30 minute

Pentru condimentare se pot folosi ingrediente speciale pentru pui.

Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.