Aripioare pane cu fulgi de porumb
PrinteazaAripioare pane cu fulgi de porumb din: aripioare de pui, faina, oua, mustar, usturoi, fulgi de porumb, boia, sare, piper, ulei.
- 12 aripioare de pui
- 250 g făină
- 2 albuşuri
- 3 linguri muştar
- o linguriţă pudră de usturoi
- fulgi de porumb
- boia
- sare
- piper
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Aripioarele bine curăţate şi uscate se trec prin albuşurile bătute cu muştarul. Se lasă deoparte. Se amestecă făina cu fulgii de porumb mărunţiţi, boiaua, pudra de usturoi, piperul şi sarea.
Se încinge uleiul într-un vas adânc. Se trec aripioarele prin amestecul cu fulgi de porumb. Se prăjesc în baie de ulei şi se scot pe şervete de hârtie absorbantă.
Pofta buna!