Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]
Aripioare de pasăre, în vin
PrinteazaAripioare de pasăre, în vin din: aripioare, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, vin, margarina, patrunjel.
- 1/2 kg aripioare
- 200-300 g ciuperci
- 1 ceapa
- 100 g bacon
- 150 ml ulei
- 250 ml vin alb
- 1 lingura margarina
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Cureţi şi tai mărunt ceapa, apoi o căleşti în ulei încins. Adaugi baco- nul tăiat fâşii şi ciupercile tăiate feliuţe.
Le laşi 10 minute să se călească împreună. In altă tigaie, topeşti margarina, în care adaugi aripioarele curăţate, spălate şi tăiate în două.
După ce s-au rumenit bine pe toate părţile, le pui peste ceapă, torni vinul şi laşi să fiarbă totul la foc mic, 15 minute.
La final presari pătrunjel proaspăt tocat.
Aripioare de pasăre în vin
Pofta buna!
Aripioare de pui crocante la air fryer
Aripioare de pui crocante la air fryer din: aripioare de pui, ulei de masline, paprika, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, pipet negru. Această rețetă simplă și delicioasă îți va aduce aripioare de pui crocante și suculente folosind air fryer-ul. Aripioarele de pui sunt asezonate cu o combinație de condimente pentru a adăuga savoare […]
Aripioare de pui cu ierburi aromate
Aripioare de pui cu ierburi aromate din: parmezan, oregano, patrunjel, sare, margarina, aripioare de pui. Ingrediente: 200 gr parmezan 2 lingurite oregano 4 lingurite patrunjel 1 lingurita sare 2 linguri margarina 1 kg aripioare de pui Mod de preparare: Intr-o tava asezati hartie de copt. Topiti margarina si pregatiti aripioarele. Intr-un bol amestecati […]
Pofta buna!