Aripioare picante cu lime
PrinteazaAripioare picante cu lime din: tequila, portocale, sirop de menta, fulgi de chili, ardei iute, usturoi, aripi de pasare, lime, sare, ulei.
- 125 ml tequila
- 125 ml suc de portocale
- 250 ml sirop de mentă
- 1 linguriţă fulgi de ardei chili
- 1 ardei iute
- 4 căţei de usturoi
- 8 aripi de pasăre (pui sau raţă)
- 2 lime sare
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Se amestecă tequila cu suc de citrice, fulgi de ardei, usturoi şi ardei iute, tocate. Aripile se tăvălesc prin amestec, se acoperă şi se lasă să stea la marinat peste noapte.
Se scot din marinată, se şterg cu hârtie-prosop absorbant şi se prăjesc la foc mic în puţin ulei.
Pofta buna!