Aripioare picante cu rozmarin
PrinteazaAripioare picante cu rozmarin din: aripioare, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, ulei, rozmarin, sare, piper.
- 8 aripioare
- boia de ardei dulce
- boia de ardei iute
- ulei
- rozmarin proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem la fiert 2 litri de apă cu sare. Când clocoteşte apa, punem aripioarele şi le fierbem 10 minute. Procedând astfel, se elimină mult mai uşor toxinele din carne, iar aripioarele nu se vor mai usca în timpul coacerii, ci vor fi suculente.
Le scoatem din apă şi le presârăm cu sare, piper, boia iute şi boia dulce. Le aşezăm într-o tavă unsă cu puţirf ulei şi coacem 40 minute în cuptor. Scoatem pe platou şi ornăm cu crenguţe de rozmarin.
Aripioare picante cu rozmarin
Pofta buna!