Aripioare picante de pui

Printeaza

O reteta de aripioare picante de pui din: aripioare de pui, sos de soia, otet, ulei de masline, coriandru, cardamom, chimen, menta, patrunjel, ceapa verde, usturoi, suc de lamaie si ardei iute uscat.

Ingrediente:Aripioare picante de pui

  • 1 kg aripioare de pui
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri oţet
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguriţe coriandru măcinat
  • câte o linguriţă cardamom şi chimen măcinate
  • 2 linguriţe ghimbir măcinat
  • câte 5 frunzuliţe de mentă şi pătrunjel
  • 2 cepe verzi
  • 5 căţei de usturoi
  • 5 linguri suc de lămâie
  • 1 linguriţă ardei iute uscat

 

Mod de preparare:

Pregătiţi aripioarele. Pasaţi restul ingredientelor. Marinaţi carnea 8 ore în sos. Puneţi aripioarele pe grătar, acoperiţi-le cu un capac cca. 1 oră la 160°.

Aripioare picante de pui

Aripioare picante de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.