Aripioare picante de pui
PrinteazaO reteta de aripioare picante de pui din: aripioare de pui, sos de soia, otet, ulei de masline, coriandru, cardamom, chimen, menta, patrunjel, ceapa verde, usturoi, suc de lamaie si ardei iute uscat.
- 1 kg aripioare de pui
- 3 linguri sos de soia
- 3 linguri oţet
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguriţe coriandru măcinat
- câte o linguriţă cardamom şi chimen măcinate
- 2 linguriţe ghimbir măcinat
- câte 5 frunzuliţe de mentă şi pătrunjel
- 2 cepe verzi
- 5 căţei de usturoi
- 5 linguri suc de lămâie
- 1 linguriţă ardei iute uscat
Mod de preparare:
Pregătiţi aripioarele. Pasaţi restul ingredientelor. Marinaţi carnea 8 ore în sos. Puneţi aripioarele pe grătar, acoperiţi-le cu un capac cca. 1 oră la 160°.
Aripioare picante de pui
Pofta buna!