Aripioare picante cu struguri

Printeaza

Aripioare picante cu struguri din: aripioare, bulion de ardei iuti, usturoi, ulei, sare, struguri, vin.

Ingrediente:

  • 4 aripi de persoană
  • 100 g bulion de ardei iuţi
  • 1 căpăţînă de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 1/2 kg boabe de stru­guri roşii
  • 1/21 vin alb sec

Mod de preparare:

Aripioare picante cu struguri: Pe parcursul coacerii, din când în când, unge aripioarele cu sosul din tavă.

Speli şi cureţi aripioarele, le ungi cu bulion de ardei iuţi, le persari cu sare şi le aşezi într-o tavă. Torni vin şi ulei şi dai la cuptor.

La jumătatea coacerii adaugi boabele de struguri şi usturoiul tăiat feliute.

 

Pofta buna!

 

Rețetă delicioasă de hamburgeri de vită și porc

Rețetă delicioasă de hamburgeri de vită și porc din: carne de vita, carne de porc, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piperchifle, salata, rosii, ceapa rosie, branza.   Ingrediente: 250g carne de vită mărunțită 250g carne de porc mărunțită 1 ceapă mică, tocată fin 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 ou 1/2 cană pesmet 1 linguriță […]

Stir-Fry de Vită și Legume: Rețetă delicioasă și sănătoasă

Stir-Fry de Vită și Legume: Rețetă delicioasă și sănătoasă din: carne de vita, ulei de susan, ceapa, usturoi, morcov, ardei, broccoli, sos de soia, ghimbir, sare, piper, seminte de susan, otet de orez.   Ingrediente: 300g carne de vită, tăiată felii subțiri 2 linguri ulei de susan 1 ceapă, feliată subțire 2 căței de usturoi, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.