Aripioare picante

Printeaza

Intr-un bol, combină 3 linguri unt topit, 4 linguri sos picant de roşii, 1 lingură boia, 1/2 linguriţă sare, 1/2 linguriţă piper negruşi 1 linguriţă de miere. Adaugă 1 kg aripioare – circa 12 bucăţi – amestecă şi lasă la marinat cel puţin 1 oră.

Aşază aripioarele în tava de copt şi dă la grilul preîncălzit la temperatură potrivită 15 minute, întorcând până când se rumenesc şi se pătrund complet. Serveşte cu 3 codiţe de ţelină, tăiate segmente, 1/4 castravete, tăiat segmente.

Aripioare picante

Aripioare picante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.