Aripioare de pui caramelizate in soia

Printeaza

Aripioare de pui caramelizate in soia din: aripioare de pui, sos de soia, mustar dijon, zahar brun, pudra de usturoi.

retete

Ingrediente:

  • 36 aripioare de pui
  • 300ml sos de soia
  • 1 lingura mustar dijon
  • 4 linguri zahar brun
  • 1/2 lingura pudra de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Spalati si uscati aripioarele. Amestecati soya, mustar, zahar brun si usturoi. Marinati aripioarele peste noapte.

ati la cuptor pe o foaie de copt la 170C timp de 1 ora, ungand cu sosul din tava la fiecare 10-15 minute.

Serviti calde.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Aripioare de pui in sos

Reteta zilei: Aripioare de pui la cuptor in glazura de miere

Aripioare de pui la cuptor in glazura de miere din: aripi de pui, zahar brun, boia, piper, praf de ceapa, cimbru, sare, praf de ardei iute, amidon, miere, bourbon, suc de lamaie. Ingrediente:  18-20 aripi de pui 1 lingura zahar brun 1/2 lingura boia 1/2 lingura piper 1 lingurita praf de ceapă 1 linguriță cimbru […]

Aripioare de pui cu sos de usturoi

Aripioare de pui cu sos de usturoi din: aripioare de pui, uturoi, ulei, coniac, faina, vin, sare, piper, sofran, patrunjel. Ingrediente: 12 aripioare de pui 12 căţei de usturoi 1/2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de coniac 1/2 de linguriţă de făină 100 ml vin alb 50 ml supă de găină sare 1-2 linguri […]

Aripioare_de_pui_cu_verdeturi

Aripioare de pui cu verdeturi

Aripioare de pui cu verdeturi din: aripioare de pui, sare, piper, faina, ulei de masline, usturoi, cimbru, patrunjel, ceapa, dafin, boia, vin, miere. Ingrediente: 12 aripioare de pui sare piper 1-2 linguri de făină 250 ml ulei de măsline 1/2 de usturoi 2 tije de cimbru 1 tija de pătrunjel 2 cepe 1 foaie de […]

 

Aripioare de pui cu măsline şi morcovi

Aripioare de pui in bere

Aripioare de pui in bere din: aripioare de pui, bere, sare, piper, cimbru, dafin, ulei. Ingrediente: 12 aripioare de pui 350 ml bere sare piper 1 1/2 de linguriţă de cimbru uscat 1 foaie de dafin 2 linguri de ulei de măsline   Mod de preparare: Se taie aripioarele de la încheietură. Berea (mai puţin […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.