Aripioare de pui in crusta de miere
PrinteazaO reteta de airpioare de pui in crusta de miere din: aripioare de pui, piure de tomate, sos de soia, mustar, boia, ulei, miere, sare si piper.
- 20 de aripioare de pui (circa 1,2 kg)
- 5 linguri piure de romate sau ketchup
- 5 linguri sos de soia
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita boia
- 5 linguri ulei
- 2 linguri miere
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amesteca ketchupul cu sos de soia, piper, mustar si boia. Se pun deoparte 5 linguri din aceasta marinata; cu restul se ung aripioarele si se dau la frigider 4 ore. Se frig aripioarele pe gratar circa 15 minute, timp in care se intorc din cand in cand de pe o parte pe alta si se ung cu jumatate din marinata pastrata.
Restul de marinata se amesteca cu putin ulei si cu mierea, se ung airpioarele si se frig inca 5 minute, intorcandu-le mereu, pana capata o crusta crocanta.
Aripioare de pui in crusta de miere
Pofta buna!
vreau sa gust si eu din aripioarele astea