Aripioare de pui la gratar cu sos de usturoi din: aripioare de pui, ulei, condimente de pui, usturoi, iaurt.
Ingrediente:
10 aripioare de pui
2-3 linguri ulei
condimente pentru pui
1 capatana usturoi
1 pahar iaurt
Mod de preparare:
Aripioare de pui la gratar cu sos de usturoi: Aripioarele de pui le speli, le ştergi cu un prosop de hârtie, apoi le dai prin ulei şi condiment special pentru pui sau după gust.
Pui suportul pentru grătar pe aragaz, torni 1 cană cu apă, apoi aşezi grătarul, pui aripioarele şi acoperi cu capacul.
Laşi pe foc până se rumenesc, atât cât preferi. Aripioarele le serveşti calde, cu un sos de usturoi.
Pentru sosul de usturoi cureţi usturoiul, îl pisezi, adaugi puţină sare si iaurtul.
Aripioare picante la gratar din: aripioare de pui, sare, piper, ulei, unt, usturoi, sos iute, pudra de ceapa, praf de chili, zahar. Ingrediente pentru aripioare: 1 kg aripioare de pui 1 1/2 lingurite de sare 1/2 lingurita piper negru ulei Ingrediente pentru sos iute: 6 linguri de unt nesărat 1 catel de usturoi, tocat 1/4 ceasca […]
Aripioare de pui cu caise din: supa de legume, caise in suc, dressing, aripioare de pui. Ingrediente: 200 ml supa de legume 1 borcan caise in suc Dressing, dupa preferinta 1 kg aripioare de pui Mod de preparare: Gatiti in cuptor aripioarele la 160 C timp de aproximativ 1 ora. Amestecati dressing, supa si […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.