Aripioare de pui cu miere din: lamai, miere, sos de chilli, usturoi, sare, piper, ardei, aripioare de pui.
Ingrediente:
2 lămâi
1/2 linguri de miere
250 ml sos chilli
3 căţei de usturoi
3-4 ardei iuţi
sare
piper
20 de aripioare de pui
Mod de preparare:
Lămâile se storc, iar zeama se amestecă cu mierea şi cu sosul chilli. Usturoiul se curăţă, la fel ca şi ardeiul iute, care se spală şi căruia i se îndepărtează seminţele.
Usturoiul şi ardeiul iute se toacă mărunt şi se amestecă în sos. Se asezonează cu sare şi cu piper.
Aripioarele se taie în dreptul articulaţiei şi se păstrează peste noapte în marinada pregătită, pentru a se aromatiza (în vas acoperit).
A doua zi, aripioarele se înşiră pe 4 frigărui şi se rumenesc pe toate părţile pe grătarul cu cărbuni timp de circa 10 minute.
Aripioare de pui la tava: Ingrediente: 1,5 kg aripi de pui, 4 căţei de usturoi, 4 linguri sos iute, 3 linguri oţet de Sherry, 2 linguri sos Worchester, 2 linguri zahăr, ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, boia, piper Cum se prepara Aripioare de pui la tava: Pofta buna! Poate te intereseaza si: Aripioare de […]
Aripioare rumene cu sos de ai din: aripioare de pui, margarina, pesmet, usturoi (ai), boia, sare, piper, smantan, franzela, ulei, sare. Ingrediente: 6 aripioare de pui 100 g margarina 150 g pesmet 2 căţei de usturoi (ai) boia sare piper Pentru sos: 10 căţei de usturoi 200 g smântână 1 felie franzelă 100 ml ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.