Aripioare de pui cu salata Coleslaw

Printeaza

Aripioare de pui cu salata Coleslaw

Ingrediente:

  • 12 aripioare de pui
  • 1 ou
  • 6 linguri făină
  • ulei, sare, piper

-pentru Coleslaw:

  • 400 g varză albă
  • 1 morcov
  • 1 măr
  • 2 ouă
  • 1 lingură unt
  • 60 g smântână
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură zahăr
  • 60 ml oţet de mere

Preparare:

Se amestecă oţetul cu 50 ml apă, zahăr, făină, muştar şi sare şi se dau în clocot. Se adaugă smântână, untul şi ouăle bătute şi se amestecă până se îngroaşă.

Se toarnă sosul peste varza, mărul şi morcovul rase în prealabil si se lasa 2-3 ore. Aripioarele de pui se dau prin faian si oul batut si se prajesc in uleiul incins.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata coleslaw si se potriveste cu aripioarele de pui, Recomand cu incredere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.