Aripioare de pui cu salata Coleslaw
PrinteazaAripioare de pui cu salata Coleslaw
Ingrediente:
- 12 aripioare de pui
- 1 ou
- 6 linguri făină
- ulei, sare, piper
-pentru Coleslaw:
- 400 g varză albă
- 1 morcov
- 1 măr
- 2 ouă
- 1 lingură unt
- 60 g smântână
- 1 linguriţă muştar
- 1 lingură făină
- 1 lingură zahăr
- 60 ml oţet de mere
Preparare:
Se amestecă oţetul cu 50 ml apă, zahăr, făină, muştar şi sare şi se dau în clocot. Se adaugă smântână, untul şi ouăle bătute şi se amestecă până se îngroaşă.
Se toarnă sosul peste varza, mărul şi morcovul rase în prealabil si se lasa 2-3 ore. Aripioarele de pui se dau prin faian si oul batut si se prajesc in uleiul incins.
Pofta buna!
Foarte buna salata coleslaw si se potriveste cu aripioarele de pui, Recomand cu incredere.