Aripioare de pui in sos de bere neagra
PrinteazaAripioare de pui in sos de bere neagra din: aripi de pui, bere neagra, ulei, boia, patrunjel, sare.
- o caserola aripi de pui
- 2 cutii bere neagra
- 2 linguri ulei
- boia iute sau dulce
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Aripile se curăţă bine, eventual se pârlesc la flacăra aragazului si se spală foarte bine.
Intr-o cratiţă cu fund dublu sau o tigaie se pune uleiul la încins si se rumenesc aripile uscate cu un prosop de bucătărie si presărate cu sare si boia iute sau dulce, după gust.
Se trage vasul de pe foc, se toarnă berea uşor si apoi se repune vasul pe foc. Se fierbe la foc mediu timp de 20 de minute.
Se aduc cu pătrunjel deasupra si garnitură, după gust, de orez fiert sau cartofi.
Aripioare de pui in sos de bere neagra
Pofta buna!
Am facut si nu m-a dat pe spate, poate am folosit bere proasta 🙁