Aripioare de pui cu paprika din:aripioare de pui, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprika. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă […]
Aripioare de pui cu sos iute si sos de branza
PrinteazaAripioare de pui cu sos iute si sos de branza din: aripioare de pui, sos iute, margarina sau unt, telina, sos de branza.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Aripioare de pui cu sos iute si sos de branza
Ingrediente:
- 12-15 aripioare de pui
- 40gr sos iute
- 60gr unt sau margarina, topite
- Tije de telina
- Sos de branza
Mod de preparare:
Taiati aripioarele in jumatati si ungeti cu sos pe ambele parti.
Asezati intr-o tava si dati la cuptor la 170C timp de 1 ora, intorcandu-le la jumatatea timpului.
Serviti cu telina si sos de branza.
Pofta buna!
poate iti place si:
Aripioare de pui cu paprika
Aripioare de pui in crusta de unt de arahide
Aripioare de pui in crusta de unt de arahide din: sos de soia, zahar, unt de arahide, sherry, ulei, otet de mere, fulgi de chili, condimente, usturoi, aripioare de pui. Ingrediente: 30ml sos de soia 3 linguri zahar sau indulcitor 3 linguri unt de arahide 2 linguri sherry 1 lingura ulei 1 lingura otet de […]
Pofta buna!