Aripioare de pui in sos
PrinteazaO reteta de aripioare de pui in sos din: aripioare de pui, sare grunjoasa, piper, ceapa rosie, ardei, suc de rosii, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, foi de dafin si smantana.
- 12 aripioare de pui
- sare grunjoasa
- piper negru macinat
- 2 cepe rosii
- un ardei rosu
- 100 ml suc de rosii
- 2-3 linguri ulei de masline
- ulei de floarea soarelui pentru prajit
- 3-4 foi de dafin
- 300 ml smantana pentru gatit
Mod de preparare:
Se spală aripioarele şi se curăţă de pieliţe. Se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc în uleiul de floarea-soarelui.
Se întorc pe toate părţile să se pătrundă uniform. Se taie ceapa si ardeii şi se înăbuşă în puţin ulei de măsline.
Se perpelesc şi se înmoaie. Se adaugă sucul de roşii, smântână dulce şi un praf de sare.
Se verifică dacă s-au rumenit bucăţile de pui şi se acoperă cu sosul dulceag.
Se ornează cu rondele de ardei roşu şi frunzuliţe de dafin.
Aripioare de pui in sos
Pofta buna!
Incoming search terms:
- aripioare de pui cu sos
O sa ac si eu aripioare in sos, sa vad cum ies