Aripioare cu sos si legume

Printeaza

Aripioare cu sos si legume din: aripi de pui, ceapa, telina, cartofi, rosii, usturoi, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 casoletă de aripi de pui
  • 1 ceapă uscată, mare
  • 1 tijă de ţelină
  • 2 cartofi mari
  • 1 conservă mică de roşii în bulion
  • câteva roşioare prospete
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se încinge uleiul şi se pune la călit ceapa tocată mărunt, până devine transparentă.

Apoi se adaugă cartofii tăiaţi pe lung şi ţelina tăiată cubuleţe. Se lasă împreună circa 5 minute.

Aripioarele se spală, se curăţă şi se adaugă în cratiţă, peste legume.

După ce se călesc şi acestea împreună şi carnea îşi schimbă culoarea, se toarnă apă cât să cuprindă pe jumătate ingredientele.

acoperă cu un capac şi se lasă la fiert 15 minute.

adaugă roşiile din bulion şi sosul lor, roşiile neconservate, usturoiul tăiat felioare, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert 10 minute, cu cratiţa acoperita.

Aripioare cu sos si legume

Aripioare_cu_sos_si_legume

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Rețetă Vin de Casă – Cum prepari vinul acasă

Rețetă Vin de Casă – Cum prepari vinul acasă din: struguri, zahar, apa, drojdie de vin, frunze de dafin, mar. Vinul de casă este o tradiție veche, practicată în multe culturi de-a lungul timpului. Această rețetă de vin de casă te va duce cu gândul la aromele și gustul autentic al vinului tradițional. Cu puțin […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.